facebook  ДДСО

 
Новини
09-06-2011 11:35 | Переглядів: 217

На Київщині чоловік через ревнощі зарізав коханця своєї дружини

 У Богуславі, що на Київщині 33-річний чоловік після відвертої розмови із близьким знайомим своєї дружини наніс йому ножові поранення несумісні з життям. 41-річний потерпілий помер до приїзду швидкої на місце події. Ревнивого сім’янина працівники міліції затримали у власній квартирі, чоловік в усьому зізнався.

Зі слів затриманого, днями загиблий прийшов до них дому і попросив голову родини розлучити з дружиною. Пояснивши, що любить жінку з якою давно зустрічається і має намір жити разом із нею. Дружина сказанного коханцем не заперечувала, втім і йти за ним не поспішала. На завершення неприєної розмови знайомий жінки заявив, якщо господар не дасть розлучення, жити доведеться втрьох.

Відповіді на свій ультитматум покійний залицяльник так і не дочекався. Напевно тому й вирішив, що однієї розмови з чоловіком коханої жінки замало. Прийшовши вдруге, наполегливий коханець знову почав з’ясовувати стосунки. Але цього разу сварка переросла в бійку і закінчилася трагедією. Обурений настирливістю та нахабністю суперника чоловік наніс йому чисельні ножові поранення. Найстрашніше те, що свідком жорстокої сімейної драми стала 9-річна дитина подружжя. Зі слів правоохоронців, дівчинка у шоковому стані. Щоб прийти до тями їй напевно знадобиться допомога фахівців. Батько ж, нажаль, має всі шанси не побачити дочку найближчі 5-7 років.

Міліцію на місце пригоди викликали сусіди. З їхніх слів, біди нічого не передвіщало. До появи близького знайомого у дружини, родина жила звичайним щасливим життям. Дружина була домогосподаркою, а чоловік працював охоронцем і підробляв ремонтними роботами, завжди був ввічливим, спокійним урівноваженим. Убивство, яке сталося у квартирі родини шокувало всіх, хто знав цю сім’ю.

Наразі всі речові докази вилучили, за даним фактом ведеться перевірка. Працівники міліції з’ясовують всі обставини трагедії, ведеться слідство. Проти затриманого порушили кримінальну справу з ч. 1 ст. 115. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.


Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera