facebook  ДДСО

 
Новини
25-06-2011 13:47 | Переглядів: 174

Чотирнадцять ножових поранень за 80 гривень боргу

В Кагарлицькому районі на Київщині міліціонери затримали 29-річного раніше засудженого за грабіж місцевого жителя. Цього разу його провина підпала під ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Чоловік заподіяв чотирнадцять ножових поранень своєму знайомому, бо той заборгував йому 80 гривень.

За словами експертів смертоносним для 30-річного Олексія стало поранення шиї та сильна крововтрата. Чоловік помер в своєму дворі, де і відбувалося з’ясування стосунків, за лічені хвилини. Зловмисник з місця події зник. За кілька годин після професійно проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці колишнього в’язня затримали. Чоловік ховався біля озера в кущах, що метрів за 300 від його будинку. Під час затримання чинив опір, робив вигляд, що зовсім нічого не розуміє. Безперечну причетність його до скоєння вбивства підтвердили свідки та вилучені речові докази.

Наразі чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього порушено кримінальну справу. За вбивство людини затриманому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera