facebook  ДДСО

 
Новини
27-06-2011 17:00 | Переглядів: 216

На Київщині у ДТП загинуло восьмеро осіб та тридцять одна людина отримала травми різного ступеня тяжкоcті

За даними державтоінспекції Київської області за останні 3 доби у ДТП восьмеро осіб загинуло та тридцять одна людина отримала травми.

У суботу 25 червня на автодорозі Бориспіль - Дніпропетровськ неподалік села Рогозів Бориспільського району 61-річний водій Shkoda Octavia Tour перевищивши швидкість не впорався з керуванням, виїхав у кювет та врізався у дерево.

Унаслідок дорожньо-транспотрної пригоди водій та двоє пасажирів автівки 91-го та 63-х років загинули на місці. Наразі з’ясовуються всі обставини трагедії.

У понеділок 27 червня на автодорозі Київ - Одеса поблизу села Черкас Білоцерківського району близько першої години ночі 34-річний водій керуючи автомобілем ВАЗ рухався у напрямку Києва. Втім не впорався з керуванням і допустив з’їзд у кювет з подальшим наїздом на перешкоду.

Внаслідок аварії двоє членів родини загинули, 57-річна жінка померла на місці, водій— у лікарні. 31-річнка та двоє дітей 11-ти та 8-ми доставлені Білоцерківської міської лікарні. Причини ДТП з’ясовуються.

Того ж дня о третій годині ночі у містечку Щасливе Бориспільського району 40-річний водій Nissan виїхавши на зустрічну смугу допустив наїзд на пішоходів 19-ти та 14-ти років. Обидві виявилися місцевими жительками. Одна з дівчат від отриманих травм загинула на місці, друга – дорогою до лікарні у кареті швидкої.

Наразі відносно водія порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України . Вирішується питання обрання міри запобіжного заходу до водія. Також взята кров на аналіз щодо вмісту алкоголю в організмі керманича автівки. Вину учасників ДТП з’ясовуватиме слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera