facebook  ДДСО

 
Новини
29-06-2011 12:49 | Переглядів: 2425

Державна служба охорони ГУМВС України в Київській області проводить профілактику квартирних крадіжок

У літній період, період відпусток та великих державних свят, зазвичай збільшується кількість крадіжок із квартир та будинків жителів Київщини. Лише з початку 2011 року правоохоронці зафіксували понад 10 000 повідомлень про незаконне проникнення до житлових осель та приміщень приватної власності. В різних регіонах області від «домушників» постраждало 500 квартир. Для того, щоб максимально знизити показники цієї сумної статистики працівники міліції постійно проводять профілактичні заходи та роз’яснювальні роботи з населенням.

Уже 59 років Державна служби охорони при МВС України захищає майно громадян та опікується їхнім добробутом. У її складі працює 11 відділів та відділень, спецпідрозділ служби інкасацій, спецпідрозділ «Титан» та 1400 співробітників. Під охороною служби знаходиться понад 9000 об’єктів, 4000 з яких – помешкання громадян, всі інші приватні та стратегічні об’єкти держави. Зі слів начальника Управління ДСО ГУМВС України в Київській області Владислава Красавіна, щодня на патрулювання вулицями міст і районів Київської області виїжджають 30 нарядів працівників міліції. Після отримання інформації про проникнення на охоронюваний об’єкт або скоєння інших протиправних дій, група затримання найкоротшим шляхом прямує до місця події та швидко затримує порушників. 

Завдяки злагодженій роботі співробітників Державної служби охорони більшість злочинів і крадіжок вдається попередити. На даний момент більше 1600 квартир жителів Київської області знаходиться під надійною охороною ДСО. За даними правоохоронців у 2011 році жодна з домівок, за недоторканістю яких пильнує державна служба охорони, не була пограбована.

Крім того, як розповів начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України в Київській області Сергій Середюк, з 15 червня по 31 липня роботи по обладнанню засобами охоронної сигналізації квартир і будинків здійснюватимуться зі знижкою 50%. Підключення на пункт централізованого спостереження ДСО здійснюватиметься на акційних умовах і обійдеться громадянам в усього 1 гривню. Акція діятиме щорічно. Таким чином, принаймні на час відпусток, усі охочі матимуть змогу забезпечити своє жило і майно надійною охороною.

Як показує досвід Державної служби охорони, один тільки факт наявності охоронної сигналізації примушує відмовитися від злочину 50% квартирних крадіїв. А інші 50% зазвичай майже у повному складі опиняються у службовій машині ДСО, пізніше – в територіальному ОВС.
Тим же, хто з якихось причин не має можливості обладнати помешкання системою сигналізації, працівники міліції наполегливо радять не заощаджувати на якісних замках і вхідних дверях до приміщень, установлювати металеві грати на вікнах та підтримувати стосунки із сусідами, які б у разі неприємностей могли зателефонувати до міліції або повідомити про злочин. Адже при своєчасному зверненні до правоохоронних органів шансів знайти і зупинити крадіїв набагато більше.


ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera