facebook  ДДСО

 
Новини
04-07-2011 12:25 | Переглядів: 243

В місті Українка, що на Київщини чоловік порізав подружжя пенсіонерів, які поверталися з церкви

Пенсіонери поверталися з ранкового недільного богослужіння, аж раптом їх перестрів чоловік і без жодних пояснень наніс ножові поранення, після чого почав тікати. Затримали втікача свідки події, двоє сміливців наздогнали нападника біля церкви і викликали міліцію та швидку допомогу.

Поранених доправили до місцевої лікарні. У 72-річної жінки констатували два тяжких ножових поранення, у її 75-річного чоловіка одне. Наразі життю подружжя нічого не загрожує.

Нападником виявився 47-річний місцевий мешканець. Чоловік не мав постійної роботи, з дружиною розлучився і давно зловживав спиртними напоями. Зі слів правоохоронців, свого вчинку затриманий пояснити не зміг, сказав лише, що порізати літніх людей йому наказав голос. Утім прийшовши до тями, про скоєне пожалкував. Ймовірно тепер у нападника буде досить часу для того щоб розібратися у собі. Відносно нього порушили кримінальну справу за ст. 115 (замах на вбивство). Наразі по даному факту проводиться перевірка, з’ясовуються всі обставини пригоди.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera