facebook  ДДСО

 
Новини
06-07-2011 16:28 | Переглядів: 204

У Славутичі, що на Київщині працівники міліції затримали на гарячому нетверезих молодиків які намагалися викрасти автомобіль

Четверо нетверезих молодиків віком від 16 до 19 років прогулюючись у нічний час Славутичем помітили припаркований автомобіль марки ВАЗ. Придивившись до автівки ближче, юнаки зрозуміли, що транспортний засіб не оснащений сигналізацією. Тож до наступного пункту призначення молоді люди вирішили доїхати з вітерцем.

Не довго думаючи хлопці розбили бокове скло та спробували проникнути в автомобіль. Втім шум почули сусіди і викликали міліцію. Патрульний наряд швидко прибув на місце події. Усіх чотирьох автокрадіїв затримали на гарячому. З’ясувалося, що двоє із них неповнолітні.

Із водієм автомобіля працівники міліції провели профілактичну розмову і порадили встановити сигналізацію на транспортний засіб для того щоб у майбутньому забезпечити себе від подібних неприємностей. Машина, наразі, перебуває на штраф майданчику. 

По даному факту порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі. Крім того, особам, яким виповнилося 18 років доведеться нести відповідальність за втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera