facebook  ДДСО

 
Новини
07-07-2011 12:17 | Переглядів: 186

На Бориспільщині через помсту коханій чоловік замінував супермаркет у якому вона працювала

 До бориспільського міськвідділу міліції зателефонував чоловік і представившись повідомив про замінування одного із супермаркетів у селі Проліски Бориспільського району. До вказаного місця миттєво виїхала слідчо-оперативна група і сапери. Усіх відвідувачів і персонал евакуювали, роботу магазину довелося призупинити на чотири години. Втім при огляді приміщень та двору гіпермаркету вибухо-небезпечних предметів не виявили.

Невдовзі вирахували і замінувальника по номеру мобільного з якого він телефонував. Ним виявився 26-річний житель Києва. Затримали порушника на роботі. Працівникам міліції він пояснив, що таким чином помстився своїй дівчині за те, що вона його покинула. Колишня кохана працювала у тому ж супермакеті. Зі слів затриманого, пара прожила у цивільному шлюбі 4 роки, втім несподівано дівчина запропонувала розійтись.

Після невдалої спроби налагодити стосунки, чоловік перехилив чарку в компанії друзів і зважився на злий жарт. Під дією алкоголю зателефонував у міліцію і повідомив про замінування. Про серйозні наслідки свого вчинку молодик не замислювався. Тепер, зі слів правоохоронців, жалкує про скоєне.

Відносно закоханого горе-замінувальника порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян). Адже каяття не позбавляє від відповідальності за порушення закону. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімум громадян, арештом на строк до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років.


Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera