facebook  ДДСО

 
Новини
08-07-2011 09:34 | Переглядів: 337

Дитячий міліціонер

В органах внутрішніх справ начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Броварського міськвідділу Олена Косенко уже шістнадцять років. Щоранку вона мобілізує своїх підлеглих до роботи, співпрацює з організаціями та установами, що опікуються неповнолітніми. За працівниками ВКМСД закріплені дитячий будинок «Надія» та соціально-реабілітаційний центр «Любисток». Працівники міліції завжди відвідують своїх маленьких друзів, проводять з ними профілактичні розмови, привозять подарунки.

Тендітна жінка – майор Олена Косенко повсякчас намагається зробити життя наших маленьких громадян щасливим і світлим. Чи не щодня їй доводиться бути міліціонером, психологом і наставником водночас: знаходити спільну мову з важкими підлітками, шукати по всій Україні малолітних мандрівників, які тікають з дому, працювати з дітьми, що зазнали насильства, наставляти на «праведний шлях» недбайливих батьків.

Колись на вулицях міста Бровари можна було побачити багато дітей – жебраків. Нині ж ситуація значно змінилася на краще. Крім того, відділ КМСД спрямовує свою роботу на запобігання скоєння дітьми злочинів. Для цього постійно проводять профілактичні заходи та лекції з правової тематики.

Олена Косенко вимогливий керівник. Поблажок у роботі нікому не робить, але завжди намагається відстояти гідність своїх підлеглих.
Жінка-міліціонер любить свою роботу і радіє тому, що приносить суспільству користь. Олена Петрівна пригадує випадок, коли разом із колегами завітала до будинку в Броварському районі, де мешкала жінка з семирічним сином. Недобросовісна матір пиячила та вела аморальний спосіб життя. На подвір’ї мати змайструвала будинок із паперової коробки та примусила сина жити у ній. Всі були здивовані тим, що хлопчик облаштував собі чисте житло на відміну від матері. Хлопчина зізнався, що найбільша його мрія – вивчитися і жити чесно. Відділ КМСД влаштував дитину до притулку. А згодом хлопчику допомогли знайти повноцінну сім’ю, яка його всиновила. Через деякий час він вступив до технікуму та пішов працювати на виробництво. За долю свого підопічного міліціонери раділи всім відділом.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera