facebook  ДДСО

 
Новини
11-07-2011 15:51 | Переглядів: 314

Головне Управління МВС України в Київській області спільно з фізкультурно-спортивним товариством Динамо провели щорічний Чемпіонат зі стрільби з бойової зброї

У центрі бойової підготовки при Головному Управлінні МВС України в Київській області відбувся щорічний Чемпіонат зі стрільби з бойової зброї. У спартакіаді з прикладних видів спорту приймали участь всі команди ГУМВС України, кількість претендентів на перемогу цього разу налічувала 163 учасники. 

Першість у змаганнях вибороли співробітники Києво-Святошинського району, міліціонери з міста Біла Церква та вихованці Училища початкової професійної підготовки працівників міліції. 

Перемогу у боротьбі серед особистих вправ одержали: за вправу з автоматом Калашникова Максим Половинка - співробітник лінійного відділу Міжнародного Аеропорту Бориспіль, за вправу з пістолетом Макарова Максим Штельмах - працівник Управління з кадрового забезпечення ГУМВС України в Київській області. Переможцем серед жінок у вправі з Макарова стала Людмила Бойко - співробітник Білоцерківського райвідділу міліції. 

За участь у змаганнях першим трьом командам вручили пам’ятні кубки. За особисті вправи переможці отримали медалі та грамоти. Нагороди тріумфаторам Чемпіонату вручав перший заступник начальника ГУМВС України в Київській області Юрій Спаський. котрий побажав усім присутнім міцного здоров’я та перемог і високих досягнень не лише у спорті, а й на роботі та у повсякденному житті.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera