facebook  ДДСО

 
Новини
19-07-2011 17:58 | Переглядів: 321

Спасибі дільничному

 Служба дільничних – особлива. Бо де б не перебував працівник міліції, він завжди в центрі уваги громадян. А його успіхи та прорахунки стають своєрідним показником, який визначає рівень довіри населення до правоохоронних органів. Тож, якщо громадська думка сповнена подяк на адресу правоохоронців за сумлінне виконання своїх обов’язків, то це означає, що населення довіряє міліції.

Подяка є одним з невід’ємних моральних устоїв у суспільстві. Це відповідь взаємністю, почуття вдячності за допомогу, за зроблене добро. З огляду на той внесок, який працівники міліції роблять у справу підтримання правопорядку, їхня праця повинна знаходити відгук у серцях людей. І хоча в характері наших громадян висловлювати на сам перед те, що їм наболіло – накипіло на душі, а зроблене добро сприймати, як належне, все ж таки наш народ не скупиться на слова вдячності.

«Не часто доводиться писати подібні листи. Але не подякувати в даному випадку працівнику міліції з мого боку було б некоректно, - вважає Галина Олексіївна Шабанова. – Хочу висловивити вдячність дільничному інспектору міліції Дарменко Олександру Івановичу, за своєчасну і кваліфіковану допомогу. Мій син хворий на алкоголізм. Це велике горе для мене, як для матері . Я звернулась до дільничного інспектора, і він уважно поставився до моєї заяви. Після проведеної з ним роботи, мій син Віктор знаходиться на лікування. Я дуже сподіваюсь, що мир і злагода повернеться в нашу сім’ю. Низько вклоняюсь та щиро дякую правоохоронцю.»

Молодший лейтенант міліції Дарменко Олександр Михайлович обслуговує мешканців міста Біла Церква, які проживають по вулиці Ш-Алейхема, Павлюченко, Шевченка. А всього на його адміністративній ділянці мешкають понад 3 тисячі підопічних. І в кожного свої проблеми, за вирішенням яких вони завжди звертаються до свого дільничного. Часом цих проблем збирається стільки, що доводиться працювати без вихідних і свят, адже робота дільничного інспектора міліції особлива: за нею стоять людські долі. Як і будь-який інший дільничний, багато часу Олександр Дарменко приділяє профілактичній роботі, особливо з раніше судимими громадянами, наркоманами, алкоголіками. 

-Приємно отримувати листи, в яких населення зі словами подяки відгукується про роботу правоохоронців, - говорить начальник Білоцерківського МВ ГУ МВС України в Київській області полковник міліції Олександр Анатолійович Грибенников. – Ці слова вдячності я розцінюю як свідчення того, що переважна більшість дільничних професійно та сумлінно виконують свої професійні обов’язки. Тож довіряють дільничному – значить довіряють всій міліції. 


Світлана Лісовська, помічник начальника Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області 
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera