facebook  ДДСО

 
Новини
21-07-2011 11:15 | Переглядів: 468

ДТП на Київщині: «Нетверезий водій на смерть збив працівника ДАІ»

У Фастові, що на Київщині о 1:45 під час несення служби на перехресті вулиць Соборна та Червоноармійська патруль ДПС ДАІ помітив порушника Правил дорожнього руху, який рухався по протилежній стороні не увімкнувши фари. Один із інспекторів, 41-річний старший лейтенант, зупинивши водія направився до нього по пішохідному переходу. У цей час по вулиці Соборна у напрямку вулиці Героїв Танкістів на великій швидкості, порушуючи правила переїзду перехрестя та пішохідного переходу на червоний сигнал світлофора рухався автомобіль «Ford Scorpio». Не зменшуючи швидкість керманич автівки збив лейтенанта та зник із місця аварії навіть не зупинившись.

Від удару працівник ДАІ відлетів на 30 метрів, після надання першої допомоги він помер на місці пригоди. Водія «Ford Scorpio» наздогнав напарник загиблого приблизно за півтора кілометри. Зі слів інспектора дорожньо-патрульної служби взводу супроводження при УДАІ МВС України в Київській області прапорщика міліції Руслана Марінича, він навіть попередити колегу не встиг. Все трапилося за лічені секунди. Спочатку гучний звук двигуна, а потім звук страшного удару. Затриманий винуватець трагедії, вийшовши зі своєї автівки, лише розгублено сказав – що я накоїв…

Разом із загиблим Руслан Марінич прослужив шість років. Напарники фактично жили в одній машині, розповідає колега, товаришували сім’ями, ходили один до одного в гості на свята. Під час патрулювань виїжджаючи на місця ДТП дуже багато довелося пережити разом. А доля розпорядилася так, що життя друга вмить обірвав нетверезий водій.

Відповідно до висновку результатів медичного огляду Фастівської Центральної районної лікарні в крові водія, 41-річного місцевого мещканця виявили 3.8 проміле алкоголю. Обставини події наразі з’ясовує слідство.

Наразі за фактом аварії проводиться службове розслідування. Порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Загиблий старший лейтенант міліції Володимир Литвин

Зазначимо, що загиблий старший лейтенант понад 20 років пропрацював у міліції. Батька і коханого чоловіка втратили дружина та повнолітній син.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області


 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera