facebook  ДДСО

 
Новини
22-07-2011 17:03 | Переглядів: 363

Попрощатися із загиблим співробітником ДАІ якого збив нетверезий водій прийшли близько 200 людей

Сьогодні поховали Володимира Литвина, співробітника ДАІ якого вчора вночі нетверезий водій збив на пішохідному переході під час несення служби. Прощання зі старшим лейтенантом відбулося в Управління ДАІ Київської області. Проводити у останню путь колегу, підопічного, наставника та друга прийшли близько 200 людей. Прийшли навіть ветерани з якими загиблий починав свою міліцейську службу двадцять років тому. Віддати честь та вшанувати пам’ять міліціонера приїхали інспектори ДАІ з усієї області, а також керівництво Головного Управління МВС України в Київській області. 

У великій актовій залі серед моря квітів, тисячі теплих слів від усіх, хто знав Володимира Федоровича та пекучого невимовного болю втрати близьких відслужили панахиду. Місця всім присутнім не вистачало, тож стояли у коридорі та навіть на вулиці. На південне кладовище вирушила колона приблизно з тридцяти машин, патрульні машини їхали із сиренами. 

На цвинтарі трагічно загиблому під час виконання службових обов’язків даішнику віддали шану трикратним автоматним салютом співробітники групи «Беркут», а сирена патрульної ДПС прозвучала востаннє.

У спогадах рідних, колег, друзів і знайомих Володимир Литвин назавжди залишиться зразковим інспектором ДАІ, найкращим чоловіком, сином і батьком.

Начальник УДАІ в Київській області полковник міліції Сергій Дерев’янкін із болем зізнається, що втратив професійного співробітника, якого любили люди: «Загинув молодий чоловік, той співробітник, який завжди добропорядно ніс службу та працював на користь і захист державних інтересів. Колишній начальник інспекції з особового складу ГУМВС України в Київській області та колега загиблого розповів, що гордий тим, що колись у житті зустрів Володимира Литвина: «Мені в житті випала велика честь працювати з таким офіцером як Володимир Литвин. Я його знаю ще лейтенантом. Це була дуже порядна високоморальна людина, офіцер із «великої літери», порядний сім’янини. Я гордий тим, що така людина трапилась на моєму шляху. Я думаю, що на його місце прийдуть достойні люди і завжди пам’ятатимуть Володимира Федоровича Литвина.»


Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera