facebook  ДДСО

 
Новини
01-08-2011 10:12 | Переглядів: 314

Чемпіонат світу з Формули 1 на воді пройшов без правопорушень

В Україні на березі Київського моря вперше пройшов етап Гран-прі чемпіонату світу з Формули 1 на воді. Триденний чемпіонат відвідало близько 55 000 тисяч громадян. Безпеку глядачів сумлінно охороняли близько півтори тисячі працівників міліції та чотириста військовослужбовців внутрішніх військ.

Керівництво Головного Управління МВС України в Київській області, організатори та гості чемпіонату залишилися задоволені видовищними і захопливими ралі на воді, охороною громадського порядку та підготовкою правоохоронців до масштабного масового заходу. 


Зі слів першого заступника начальника ГУМВС України в Київській області Юрія Спаського такий захід, як чемпіонат світу в Україні проводиться вперше. До того ж за збігом обставин проведення Гран-прі співпало зі святом Дня міста Вишгород, де проводилися змагання. Тому безпеку гостей, спортсменів та організаторів шоу охороняли всі підрозділи міліції, в тому числі і працівники спецпідрозділу «Беркут». Значних правопорушень на території проведення чемпіонату не зареєстровано.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera