facebook  ДДСО

 
Новини
01-08-2011 13:43 | Переглядів: 332

На Київщині чоловік підрізав дружину за те, що не дала випити пива

В одному із сіл Ставищенського району, що на Київщині, 40-річна жінка потрапила в реанімаційне відділення лікарні з ножовим пораненням грудної клітини. Дякуючи зусиллям лікарів, її життя було врятоване. Наразі потерпілій доводиться свідчити проти свого чоловіка та батька спільних трьох дітей.

Того дня родина разом із друзями відпочивала поблизу водоймища. Настрій присутніх на пікніку покращили кілька пляшок оковитої. Коли ж свято нібито завершилося і ввечері сімейна пара повернулася додому, сталося невиправне. Побачивши, що дружина ховає пляшку пива, чоловік, який вже був добряче напідпитку, розгнівано закричав: «Я буду сам вирішувати, коли мені досить, а коли ні!».

Слово за слово і сварка закінчилася тим, що голова сімейства схопив зі столу кухонний ніж. Як результат – дружина опинилася в лікарні, чоловік – в ізоляторі тимчасового тримання місцевого райвідділу міліції. 

Наразі проти затриманого порушена кримінальна справа за ч.1ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Подальшу долю чоловіка вирішить суд.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera