facebook  ДДСО

 
Новини
15-08-2011 11:28 | Переглядів: 307

У Київській області ревнивець порубав закохану пару сокирою

В місті Тетіїв, що на Київщині, 40-річний чоловік сокирою порубав колишню співмешканку та її нову пасію. На щастя, потерпілі залишилися живі, відносно затриманого, який намагався втекти від міліції, порушена кримінальна справа за фактом замаху на вбивство.

Сталося це близько п’ятої години ранку. Іван, якого господарка в черговий раз вигнала через зловживання спиртним, підійшов до її будинку та заглянув у вікно. Кохана разом з незнайомим чоловіком спала. Розлютований побаченим, колишній співмешканець схопив сокиру, проникнув у будинок і підійшов до ліжка. В цю мить пара прокинулась. 

Перший удар отримав чоловік. Намагаючись ухилитися від леза сокири і врятувати життя, він отримав рубану рану передпліччя. Жінці ж, яка нібито скривдила щирі почуття, Іван розрубав щелепу та плече. Побачивши, що накоїв, втік.

За дві доби, в лісополосі неподалік від місця проживання, його затримали міліціонери. Наляканий чоловік говорить, що жалкує про скоєне і постійно думає про майбутню кримінальну відповідальність.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera