facebook  ДДСО

 
Новини
01-09-2011 13:49 | Переглядів: 376

На Київщині в місті Бориспіль пограбували банкомат на 1000000 гривень

 У ніч з тридцятого по тридцять перше серпня в місті Бориспіль, що на Київщині у приміщенні житлово-комунального підприємства, котре знаходиться на вулиці Київських шлях 27, із банкомата банку «Аваль» викрали близько 1 000000 гривень.

Міліцію на місце злочину викликали працівники установи, які прийшовши вранці на роботу виявили розбитий банкомат. З’ясувалося, що зловмисники проникли до приміщення через пластикові двері холу та за допомогою інструментів відкрили грошовий автомат, який не був оснащений ані сигналізацією, ані камерою відеоспостеження та взагалі ніяк не охоронявся. Наразі крадіїв розшукують. Працівники міліції звертаються до громадян із проханням надати будь-яку інформацію щодо даної події.

До речі, це не перший випадок крадіжки грошей з банкомату на Бориспільщині. Правоохоронців легковажність та непрофесійність працівників банківських установ дивує і шокує. Знаючи про часті щорічні випадки крадіжок і грабежів із банків та банкоматів, їх встановлюють і залишають без належної охорони. Попередження міліціонерів про очевидну небезпеку й можливі неприємності при цьому вперто ігнорують. Це все одно, що залишити без нагляду відкриту сумку з грошима та дорогоцінностями посеред людної вулиці й піти, а потім когось звинувачувати в тому, що її вкрали.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera