facebook  ДДСО

 
Новини
04-09-2011 15:30 | Переглядів: 715

На Київщині під час виконання службових обов’язків загинув міліціонер

Сьогодні близько четвертої години ранку до Броварського міськвідділу міліції Київщини надійшло повідомлення про вбивство чоловіка поблизу кафе в селі Семиполки. Потерпілим виявився начальник Калитянського СВМ 38-річний майор міліції Микола Симоненко.

Трагедія сталася під час проведення відпрацювання території Броварського району. До кафе «Орхідея» з метою недопущення правопорушень та перевірки підоблікового елементу майор разом із колегою прибули вже опівночі. Спостерігати за нічним життям залишився Микола Михайлович. Напарник пішов далі за наміченим планом.

 За деякий час один з відвідувачів почав поводити себе досить непристойно. Міліціонер зробив йому зауваження та попросив покинути заклад. Чоловік пішов. По дорозі додому він вирішив помститися. Вдома схопив мисливську рушницю і попрямував до кафе знову. На міліціонера він чекав на вулиці. Коли о третій годині правоохоронець вийшов із приміщення, за лічені секунди і майже впритул отримав смертельне поранення в живіт.

Залишивши зброю на місці зловмисник зник. Його особу встановлено. Наразі в дію введений план «Перехоплення» та тривають заходи із встановлення місцезнаходження чоловіка. За фактом вбивства порушена кримінальна справа.
У міліціонера з шістнадцятирічним стажем залишися дружина та син.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

 

Орієнтування

Броварським МВ за скоєння вбивства працівника міліції розшукується Запорожець Віталій Миколайович 21.06.1977 р.н., житель Київської області, Броварського району, с. Семиполки вул. Остерське Шосе 18, який в ніч із 03.09.2011 на 04.09.2011 приблизно о 03 год. 40 хв., із застосуванням мисливської зброї в с. Семиполки Броварського району по вул. Київське Шосе в центрі села, біля Кафе-бару «Лелека» скоїв даний злочин.

Прикмети злочинця: на вигляд 30-35 років, зріст 180-185 см., спортивної тілобудови, фізично розвинений, волосся русяве коротко стрижене, має лобові залисини, очі сірі, при розмові права частина верхньої губи припіднімається. Був одягнений: чорні шкіряні туфлі, чорні джинси, чорний світер з довгим рукавом.


В разі отримання інформації просимо негайно повідомити за тел.: Ч/Ч Броварського МВ (04594 5-34-04) або 102
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera