facebook  ДДСО

 
Новини
05-09-2011 16:38 | Переглядів: 391

За минулі вихідні на Київщині внаслідок трьох ДТП п’ятеро людей загинули та дев’ятеро отримали травми різного ступеню тяжкоcті

Через неуважність за кермом та ігнорування правил дорожнього руху вихідні на Київщині стали кривавими. Внаслідок трьох аварій п’ятеро осіб загинули і дев’ятеро отримали травми.

Третього вересня близько 21:00 години на 139-му кілометрі автодороги Київ-Одеса поблизу селища Ставище автомобіль «Чері Амулет» рухаючись в напрямку Одеси з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з «БМВ», який їхав у сторону Києва. Від удару «БМВ» зіткнувся з автомобілем «Деу Ланус», у подальшому водій ВАЗ, який також прямував до Києва допустив наїзд на «Чері Амулет», котрий після зіткнення залишився на проїжджій частині. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди «БМВ» та «Чері Амулет» спалахнули, перший автомобіль вогонь пошкодив лише частково, «Чері» ж згорів повністю. Керманичам «Деу Лананус», «ВАЗ» та «БМВ» пощастило вижити. Пасажир останнього, водій і пасажир «Чері Амулет» загинули на місці. На разі по факту даного ДТП ведеться перевірка, з’ясовуються всі обставини аварії.

 

Четвертого вересня о 19:30 на 26-му кілометрі автодороги Київ-Чоп у селі Мила Києво-Святошинського району мікроавтобус «Мерседес» рухаючись в напрямку Києва в’їхав у припаркований на узбіччі автомобіль «Ренаулт» із напівпричепом. Водії обох машин тілесних ушкоджень не зазнали, а от семеро пасажирів мікроавтобуса травмувалися. Згідно висновків медичного обстеження на стан алкогольного сп’яніння керманичі були тверезими. Водій мерседеса перевищив допустиму правилами дорожнього руху швидкість і не дотримався безпечної дистанції, що й призвело до зіткнення.

Тієї ж ночі, близько 02:00 години на 15-му кілометрі автошляху Миронівка-Канів-Софіївка, поблизу села Козин Миронівського району, рухаючись у напрямку Канева керманич автомобіля ВАЗ із чотирма пасажирами перевищив швидкість і не впоравшись з керуванням наїхав на правий колесовідбійник на мосту через річку Потік. Внаслідок ДТП водій та два пасажира померли на місці, третій пасажир отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Миронівської центральної лікарні. Наразі чоловік перебуває у реанімаційному відділенні. Четвертий пасажир від госпіталізації відмовився.

ВЗГ ГУМВС України в київській області

 


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera