facebook  ДДСО

 
Новини
09-09-2011 14:39 | Переглядів: 303

У Київській області жінка отримала удар ножем у спину та ледь не поплатилася життям за відмову віддати сумку грабіжнику

 Неприємна пригода з жителькою Борисполя сталася ще у березні. Молода жінка дивом залишися жива. Серед білого дня неподалік автобусної зупинки її перестрів невідомий чоловік та спробував відібрати сумку. Олена вимогам грабіжника не підкорилася і намагалася чинити опір. Зловмисник не довго думаючи з усієї сили вдарив дівчину в область нирок. Коли жертва зігнулася від болю, встромив їй ножа у спину, зірвав із шиї золотий ланцюжок і кинувся навтьоки. Лезо ножа залишилося у тілі жінки.

Вижила Олена завдяки свідкам події та своїм колегам, яким вона встигла зателефонувати і розповісти, що з нею сталося сталося, витягши з відвойованої у нападника сумки телефон. Постраждалій викликали швидку допомогу, яка на щастя приїхала майже одразу та своєчасно доправила жінку до лікарні, де їй надали кваліфіковану допомогу. Поранення виявилося дуже тяжким, але дівчина залишилася живою. Зловмисника шукали довго. Адже допомагаючи потерпілій його майже ніхто не запам’ятав. 

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів співробітники міліції затримали грабіжника у перших числах вересня вдома у селі Проліски Бориспільського району за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Речовий доказ, зірваний із шиї Олени золотий ланцюжок вагою 17 грамів і вартістю 5 950 гривень знайшли і вилучили на місці. З’ясувалося, що 30-річний чоловік наркозалежний і вже був раніше засуджений. Наразі за фактом даного злочину триває досудове слідство. Затриманий перебуває під вартою. Ймовірно, щонайменше на декілька років без чоловіка і батька доведеться залишитися дружині та малолітній дитині, які не підозрювали, чим голова родини заробляє на життя.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області  



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera