facebook  ДДСО

 
Новини
12-09-2011 09:40 | Переглядів: 390

На Київщині затримали водія, який на смерть збив двох пенсіонерів та зник

На автодорозі Київ-Одеса працівники ДАІ м. Біла Церква затримали 32-річного чоловіка, який напередодні на смерть збив двох пенсіонерів та зник на своєму «Мітсубісі».

Близько 5-ї години ранку в місті Біла Церква, що на Київщині, чоловік та жінка (72-х та 75-ти років) переходили дорогу в невстановленому місці. За трагічним збігом обставин саме в цей момент на дорозі з’явився автомобіль. Від сильного удару пішоходи загинули одразу. Найжахливіше те, що водій злощасного авто на кілька хвилин зупинився та не виходячи з машини поїхав далі. Швидку допомогу та міліцію викликав водій маршрутного таксі.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, під час яких були перевірені СТО, заправочні станції ті інші об’єкти, правоохоронцям вдалося менш ніж за півдоби встановити марку зниклого автомобіля та його власника. Ним виявився директор техстанції з розкомплектування транспорту іноземного виробництва. Також знайшлися свідки, які підтвердили, що напередодні чоловік відпочивав в одному з білоцерківських кафе та вживав спиртне. Наразі за даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera