facebook  ДДСО

 
Новини
13-09-2011 11:33 | Переглядів: 300

На Київщині поки господар спав, міліціонери знайшли його викрадений автомобіль

Сьогодні близько третьої години на посту ДПС, що на 79-му кілометрі автодороги «Київ-Одеса», працівник ДАІ зупинив автомобіль ВАЗ-2105, водій якого перевищив швидкість. На прохання надати працівнику міліції документи для перевірки молодик за кермом почав вигадувати історії. Хлопець невпевнено говорив, нібито посвідчення у батька, який вже десь попереду їде на вантажівці.

Під час встановлення особи водія з’ясувалося, що йому лише 17 років і його розшукує міліція за скоєння злочинів, передбачених ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. На рахунку неповнолітнього дві автівки вітчизняного виробництва та моторолер. Цей транспорт розшуканий та повернутий, а от винуватець перед законом за злочини ще не відповів.

Машина, на якій хлопця зупинили вночі, теж виявилася краденою. Власник придбав її лише два дні тому. Коли ж о шостій годині ранку до господаря завітали правоохоронці, він довго не міг отямитися від новини, що, поки він спав, автомобіль встигли і викрасти, і знайти.

17-річний Андрій, який наразі затриманий і знаходиться в Білоцерківському міськвідділі міліції, у всьому зізнався. Говорить, що перш за все зламував замок та проникав всередину автівок, щоб знайти гроші і прокормити себе та брата (їх матір померла, а батько від дітей відмовився). Потім було просто цікаво покататися. 

Правоохоронці вирішують питання про порушення відносно нього кримінальної справи. Викрадений ВАЗ знаходиться на штрафмайданчику і по закінченню слідчих дій буде повернутий власнику. Також міліціонери перевіряють причетність затриманого до скоєння аналогічних злочинів на території регіону.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera