facebook  ДДСО

 
Новини
15-09-2011 15:45 | Переглядів: 302

На Київщині посиденьки з друзями для 39-річного чоловіка закінчилися смертельними травмами

 39-річний житель села Мала Стариця Бориспільського району Київської області залишивши свою співмешканку поратися на городі пішов на інший бік села, позичити косу в односельця. Втім не знайшовши, чоловік завітав до свого товариша.

У веселій атмосфері троє друзів сіли за стіл, коронною стравою на якому стала оковита. Після другої розпитої пляшки чоловіки посварилися. Згодом словесне з’ясування стосунків перейшло на кулачне. Двоє завзято били одного, правда за що, тепер навіть пригадати не можуть.
Коли від отриманих ударів потерпілий упав, товариші додали йому ще кілька стусанів. Побачивши, що він не піднімається, віднесли ближче до столу, підклали під голову кілька подушок і розійшлися кожен у своїх справах. Тим часом на дворі стемніло. Не дочекавшись свого «косаря» жінка почала хвилюватися й вирушила на його пошуки. Де шукати знала, тому знайшла майже одразу.

Побачивши лежачого чоловіка та порожні пляшки з-під горілки і пива, співмешканка попросила сусіда та сина допомогти перенести сп’янілого додому. У темряві жінка не помітила слідів від побоїв. Вже у кімнаті побачила синці під очима та гематому на скроні. Тоді чоловік ще подавав ознаки життя, втім недовго.

Прибувши на місце трагедії співробітники міліції швидко встановили особи підозрюваних. Затримали їх також швидко. Наразі всі речові докази вилучили. Товаришів загиблого затримали. Відносно них порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Тепер горе-друзям загрожує від семи до десяти років позбавлення волі

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera