facebook  ДДСО

 
Новини
27-09-2011 10:21 | Переглядів: 376

Ветеринарна міліція на варті захисту прав споживачів

Минулого тижня працівниками ветеринарної міліції у Вишгородському районі Київської області виявлено та припинено діяльність підпільного цеху з виробництва кормів для домашніх тварин.

Працівниками відділу ветеринарної міліції ГУМВС України в Київський області виявлено підпільний цех з виробництва кормів для домашніх тварин, який розташувався на території Вишгородського району. Приватний підприємець, якому належав даний цех здійснював свою діяльність без дозвільних документів та відповідного контролю з боку державної служби ветеринарної медицини. Міліціонери констатували не задовільний санітарний стан цеху. У результаті перевірки вилучено з обігу 700 кг кормів без будь-яких документів, що засвідчують якість та безпечність. Приватного підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності.

Такі випадки непоодинокі, мобільні групи у складі працівників ветеринарної міліції та державної служби ветеринарної міліції здійснили 427 перевірок суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження. Завдяки чому вилучено з обігу більше 13,5 тон неякісної продукції, на загальну суму 444 тисячі гривень.

Як приклад у м. Харкові на одній з оптово-продовольчих баз вилучено понад дві тонни простроченого твердого сиру. В цій же області під час перевірки одного з забійних пунктів призупинено обіг трьох тон свинячого м’яса, яке зберігалось у невідповідних умовах.

У цілому на території України продовжено заходи, спрямовані на протидію незаконному обігу продукції тваринного походження.

УЗГ МВС України

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera