facebook  ДДСО

 
Новини
04-10-2011 12:01 | Переглядів: 398

У Київській області зловмисники обікрали на 200 000 гривень приїжджого бізнесмена та зламали руку правоохоронцю

У селі Іванівка Ставищаського району Київської області близько 19:00 декілька жителів Закарпатської області пограбували підприємця з Херсонщини. Зі слів потерпілого, у нього відібрали 200 000 гривень. 

Звернувшись до міліції чоловік розповів, що на Київщину приїхав у справах, а своїх нападників знав по роботі. Зацікавлений у співпраці бізнесмен підказав правоохоронцям місця можливої появи та перебування зловмисників. Після проведення оперативно-розшукових заходів на відпрацювання за названими адресами виїхали міліціонери Ставищанського і Білоцерківського відділень, співробітники обласного карного розшуку.

Знайшли підозрюваних уже наступного дня. Одного помітили та затримали за ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій) в Білоцерківській багатоповерхівці. Інших співучасників залишилися чекати у під‘їзді двоє оперативників. Утім, через деякий, час до будинку під’їхали автомобілі з дванадцятьма чоловіками, які з хуліганських мотивів кинулися на правоохоронців із кулаками та бейсбольними бітами. Під час бійки одному з міліціонерів, зламали руку. Маючи табельну вогнепальну зброю правоохоронці її не застосували враховуючи велику кількість людей, що стали випадковими свідками події.

На підкріплення колегам прибула патрульно-постова служба. Втім затримати вдалося лише шістьох зловмисників, у яких вилучили металеві прути та бейсбольні біти, решта втекли з місця події. Наразі всі зібрані по даному факту матеріали направили до прокуратури міста Біла Церква. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові міліції побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків). Утікачів і підозрюваних у розбої розшукують. Відносно вищевказаного злочину проводиться перевірка.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera