facebook  ДДСО

 
Новини
17-10-2011 13:27 | Переглядів: 302

На Київщині психічнохворий вилами заколов господаря

В одному із сіл Переяслав-Хмельницького району, що на Київщині, психічнохворий жорстоко розправився з господарем, бо той відмовився дати йому мопед.

Коли на подвір’ї 52-річного Олександра з’явився незнайомець і попросив мопед, чоловік відмовив і пояснив, що невідомим людям своє майно не роздає. Непроханий гість пішов, проте за десять хвилин повернувся. 

Олександр та його дружина вибігли з будинку, коли зрозуміли, що хтось вибиває ворота. Перед ними стояв той самий чоловік, який щойно приходив за мопедом. Як з’ясувалося пізніше, він вже близько двадцяти років перебуває на обліку як психічнохворий. 

Зненацька і без усіляких пояснень гість накинувся на господаря. Ударом в голову він збив його, потім почав наносити удари ногами, а, насамкінець, схопився за вила. Після цього кинувся навтьоки. Зловмисника метрів за 300 від будинку потерпілого наздогнали місцеві жителі і до приїзду правоохоронців нікуди не відпускали.

Численні тілесні ушкодження нанесені господарю були несумісні з життям. За дві доби потерпілий помер в реанімаційному відділення обласної лікарні. 

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Наразі 39-річний чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Говорить, що нічого не пам’ятає. Слідство триває, після проведення відповідних експертиз справу буде направлено до суду. Феміда і вирішить подальшу долю затриманого.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera