facebook  ДДСО

 
Новини
20-10-2011 11:23 | Переглядів: 255

З пошти Міністра: батьки загиблої на Київщині дівчини вдячні правоохоронцям за професіоналізм та людяність

Як раніше повідомлялося, кілька тижнів тому Києво-Святошинський район столичної області сколихнула страшна новина про жорстоке вбивство молодої дівчини. Її обгоріле тіло знайшло подружжя, яке приїхало до лісу на відпочинок.

Упродовж кількох діб місцеві оперативники та їх колеги з обласного Главку внутрішніх справ напружено працювали над розкриттям резонансного злочину. Роботу слідчо-оперативної групи координував заступник начальника ГУМВС України в Київській області полковник міліції Анатолій Кислий.

Зловмисника, причетного до вбивства, разом із його посібником, який допомагав приховати сліди злочину, правоохоронці затримали у столиці через два дні. Молодики у скоєному зізналися та розповіли про обставини події.

… Дівчина на своєму автомобілі разом зі знайомим поїхала в ліс відпочити. Між молодими людьми виникла сварка, в результаті якої парубок задушив дівчину. Злякавшись скоєного, він утік з місця пригоди на автомобілі загиблої, а наступного дня приїхав з товаришем, аби приховати сліди скоєного злочину…

Слідчі вилучили речові докази та приєднали до кримінальної справи, порушеної за фактом убивства, розбою, незаконного заволодіння транспортним засобом, а також приховування злочину.

До Міністерства внутрішніх справ України надійшов лист батьків загиблої молодої жінки. Вони звернулися до Міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова із проханням заохотити тих працівників міліції, які працювали над розкриттям убивства їхньої доньки. У складі групи – працівники карного розшуку, слідства, експерти, кінологи, бійці спецпідрозділу «Беркут».

За словами згорьованих батьків, вони вдячні правоохоронцям за проявлений професіоналізм, а також за людяність та добросердність, проявлені у важкий для родини час, тим самим спростувавши стереотип про злих та бездушних «ментів».

УЗГ МВС України


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera