facebook  ДДСО

 
Новини
21-10-2011 12:58 | Переглядів: 291

На Київщині затримали розбещувача неповнолітніх

Працівниками кримінальної міліції у справах дітей Броварського міськвідділу Київщини за допомогою не байдужості турботливого батька, по гарячим слідам затримали розбещувача малолітніх – 23-річного броварчанина.

Неприємна подія трапилася у місті Бровари, коли дванадцятирічна дівчинка йшла на стадіон «Спартак», де на неї чекав викладач з легкої атлетики. З восьми років дівчинка займається цим видом спорту та отримує призові місця.

Молодик помітивши симпатичну дівчинку не втримався. Під'їхавши до неї ближче, велосипедом перегородив дорогу та знявши штани показав свої статеві органи промовляючи: «Дитинко, ось дивись, чим відрізняється хлопчик від дівчинки…». Дівчинка не розгубилася й одразу ж заявила, що вона не боїться незнайомого чоловіка, відштовхнувши велосипед побігла додому та про все розповіла батькові. 

Не гаючи ні хвилини сміливий батько сів у власний автомобіль і вирушив на місце пригоди, де юнак тим часом шукав іншу жертву. Саме завдяки швидким діям турботливого тата «любителя» малолітніх дівчаток затримали. У ході розслідування з’ясувалося, що на його рахунку такі випадки не поодинокі. Затриманий тимчасово не працював і упродовж усього дня на власному велосипеді їздив містом і спостерігав за малолітніми дітьми.

Мати розбещувача розповіла, що син має вищу освіту і цілком благодійна людина. Та пояснила: у всьому винні новітні технології. ЇЇ син, підозрює жінка, надивився занадто багато фільмів з еротичним змістом.

Нині проти горе-молодика працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.156 (розбещення неповнолітніх). Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешта на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3-х років. Ведеться слідство.

Працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу провели в школах роз’яснювальні бесіди, під час яких застерегли малюків від спілкування з незнайомими людьми на вулиці та у громадському транспорті.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera