facebook  ДДСО

 
Новини
27-10-2011 16:09 | Переглядів: 314

Керівництво МВС відзначило і нагородило кращих дільничних інспекторів міліції

Учора керівництво МВС вручило грамоти і цінні нагороди кращим дільничним інспекторам. У конкурсі «Наш Аниськін» за професіоналізм і народну любов відзначили дільничних Київської, Житомирської та Чернігівської областей. Під час несення служби вони борються зі зловмисниками і крадіями, допомагають помиритися ворогуючим сусідам та вгамовують дебоширів. У вільний від роботи час, що трапляється вкрай рідко, як і всі, займаються улюбленими справами і домашніми клопотами.

Наймолодший 27-річний інспектор Тетіївського району Київської області Олександр Хомюк взимку грає із селянами у хокей, а у теплу пору року полюбляє відпочивати з родиною на природі. Сергій Каришевський із Житомирської області захоплюється туризмом і подорожує з друзями. Зі слів міліціонера, обійшов разом із товаришами всю Україну. Дільничний Чернігівської області Сергій Паншин справжній автоман, він відвідує автомобільні виставки і любить ремонтувати машини.

Всім переможцям конкурсу вручили планшетні комп’ютери і подякували за несення нелегкої служби. Організатор конкурсу президент української Федерації професіоналів безпеки привітав кращих дільничних і розповів, що шукатиме нових «Анискінів» в інших областях України.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera