facebook  ДДСО

 
Новини
29-10-2011 12:14 | Переглядів: 309

На Київщині чоловік роз’їжджав залізничними коліями на автомобілі, доки не потрапив під електричку

Вчора на території Білоцерківського району між залізничними станціями Сухоліси та Роток 43-річний любитель адреналіну зупинив рух електропоїздів майже на дві години.

Подія сталася близько дев’ятої години вечора, коли на автомобілі «CHEVROLET NIVA» чоловік роз’їжджав просто по залізничному шляху. Все продовжувалося, доки екстремальний водій не побачив потяг, що рухався йому назустріч. Інстинкт самозбереження спрацював швидко. Лихач миттєво вискочив з машини, не зважаючи на кількість алкоголю в крові. Як згодом з’ясувалося в результаті лабораторних досліджень, напередодні чоловік випив не менше, ніж 0,7 літра горілки.
Тепер, живий і неушкоджений, він міг лише спостерігати, як електричка зминає його «всюдихід». Коли ж на місце приїхали правоохоронці, вони одразу впізнали винуватця.

Вранці того ж дня чоловік вже катався по коліям і відносно нього було складено відповідний протокол про адміністративне правопорушення. Щоправда тоді він був тверезий, а тепер на запитання «Навіщо?!!» горе-екстремал з Васильківського району лише знизував плечима і ледь тримався на ногах.

На щастя, в результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав. Водій «Ниви» наразі перебуває в лінійному відділі міліції. За даним фактом проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне рішення. Чоловікові безперечно доведеться відшкодовувати за пошкоджений потяг.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera