facebook  ДДСО

 
Новини
10-11-2011 16:34 | Переглядів: 314

НА БРОВАРЩИНІ ВШАНОВУВАЛИ ВЕТЕРАНІВ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

Сивочолі ветерани, зібралися у приміщенні Броварського міськвідділу з нагоди відзначення Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ, щоб ще раз згадати роки дитинства й молодості, вклонитися пам’яті своїх побратимів, які, на превеликий жаль, пішли з життя.

Сторінок минулого не можна забувати, якими б гіркими вони не були.

Микола Хомич, голова ради ветеранів ОВС, розповів, як з трагічної сторінки розпочалося його життя. Наша родина мешкала у селі Димерка Броварського району, коли прийшли загарбники і почали розстрілювати мешканців. Серед страчених було майже дванадцять моїх рідних. А за кілька тижнів прийшли до хати моєї матері і, не дивлячись, що вона була вагітна, погнали на чужину. Довелося багато працювати, а після мого народження нас із матір’ю навіть хотіли відправити до табору смерті. Наприкінці квітня 1945 року нас визволили американські війська, потім було поневіряння по пересильних таборах, і тільки восени ми добралися на Батьківщину.

І таких історій у цій залі чимало, але, незважаючи на роки, більшість із них ведуть активну громадську роботу, виховують нинішнє покоління українців.

Керівництво Броварського міськвідділу міліції постійно дбає про ветеранів, акцентує у своєму виступі Олександр Шатров, заступник начальника – начальник кадрового забезпечення. – Ми взяли за правило відвідувати ветеранів, які перебувають у лікарні, допомагати матеріально та оперативно вирішувати їхні повсякденні проблеми.

Розпорядженням начальника міськвідділу міліції з нагоди відзначення Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів ОВС нагородили Почесною грамотою ветеранів, котрі беруть активну участь у громадському житті міськвідділу та очолюють ради ветеранів сіл та селищ.

Також за місцем проживання колеги відвідали самотніх і тяжко хворих ветеранів з наданням посильної матеріальної допомоги.

Шановні ветерани, живіть якомога довше, допомагайте будувати нам вільну, демократичну країну, виховуйте підростаюче покоління та передавайте молоді свій життєвий досвід.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області  
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera