facebook  ДДСО

 
Новини
10-11-2011 17:58 | Переглядів: 368

За бездіяльність та неправомірні дії на міліціонера очікує покарання

Днями керівник київської обласної міліції Костянтин Сапко здійснив чергові поїздки з метою прийому громадян на місцях. Цього разу він поспілкувався з жителями Володарського та Ставищанського районів. Прийом жителів проходив в приміщеннях райдержадміністрацій. Загалом із наболілими питаннями до генерал-лейтенанта міліції звернулися 15 чоловік різних вікових категорій – від молоді до ветеранів війни.

Громадяни найчастіше скаржилися на бездіяльність міліції під час розкриття майнових злочинів, а також на затягування часу при розслідуванні кримінальних справ. Головний міліціонер столичної області приділив увагу всім, хто прийшов, та пообіцяв провести перевірки. Костянтин Васильович запевнив, що за кожним виявленим фактом бездіяльності чи незаконних дій міліціонерів на них очікуватиме відповідне покарання.

Не менш важливим результатом візиту начальника управління став діалог з представниками органів місцевого самоврядування щодо з’ясування рівня співпраці представників влади з місцевою міліцією.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera