facebook  ДДСО

 
Новини
15-11-2011 15:23 | Переглядів: 314

У Борисполі за 15 років принижень вітчим розплатився життям

Трагедія, що сталася днями в місті Бориспіль, - невдалий приклад того, коли обов’язки рідного батька виконує вітчим. Безперечно, багатьом дітям таланить з нерідним батьком, а хтось змушений терпіти постійні приниження і образи, доки «сімейна історія» не дійде логічного завершення. Цього разу конфлікт розв’язався за допомогою ножа.

З шести років Андрій проживав з новим татом. Йому неодноразово доводилося бути свідком батьківських сварок і навіть бійок. Зараз Андрію двадцять три, і він пам’ятає кожен випадок, коли отримував ляпаса від вітчима щоразу, коли намагався захистити маму. В його пам’яті закарбувалося кожне образливе слово від нового татуся за осудливий погляд пасинка. Під час чергової сварки весь шквал негативних емоцій вилився у бійку. 

Обидва були підігріті горілкою, бо щойно прийшли з дня народження родички. Син схопив зі столу ніж і наніс два удари вітчиму. Покинувши його в кімнаті, хлопець зі злості розбив кулаком скло в дверях та пішов. Розуміючи, що втрачає свідомість від крововтрати, пасинок зайшов до знайомих, які викликали швидку. Поріз в лікарні зашили. Коли ж він повернувся додому, мати вже виявила тіло свого чоловіка. Ніж потрапив в життєво важливу артерію і голова сім’ї просто стік кров’ю. По приїзду лікарі констатували смерть і повідомили до міліції.

За даним фактом бориспільська міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Пасинок затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. У скоєному він зізнався. На хлопця очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera