facebook  ДДСО

 
Новини
16-11-2011 09:50 | Переглядів: 317

Крадій дренажних люків завдав комунальникам збитки на суму 9 тисяч гривень

Заради власної наживи злодії нічим не нехтують аби покласти дармові гроші до власної кишені. А те, що наражають співгромадян на незручності, а то й небезпеку для здоров’я і життя навіть не замислюються.

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від начальника комунального підприємства «Служби замовника», що в місті Бровари скоєно крадіжку 14–ти дренажних люків.

Щоправда, злодію довго радіти легкому наварові не довелося. Оперативно спрацювавши, працівники карного розшуку міліції на гарячому затримали 53-річного чоловіка, який в нічний час демонтував кілька чергових люків. Під час затримання чоловік нарікав на безробіття та скрутне матеріальне становище. Але це не звільняє його від покарання.

Нині відносно зловмисника працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.185 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадські роботи, або виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Ведеться слідство.

Комунальне підприємство підрахувало збитки. Для відновлення 14-ти дренажних люків знадобиться щонайменше 9-ть тисяч гривень. До речі, вартість одного люка сягає 600 гривень. Навряд зловмисник отримав за викрадене суму, що хоча б наблизилася до його вартості.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera