facebook  ДДСО

 
Новини
17-11-2011 11:00 | Переглядів: 288

На Київщині чоловік отримав ножа в живіт за те, що вигнав дружину

У місті Бровари Київської області жінка встромила ніж у живіт своєму 47-річному співмешканцю. На щастя, завдяки вчасно отриманій допомозі чоловік вижив. Зі слів лікарів його стан стабільний.

Спільне життя цивільного подружжя розпочалося близько чотирьох років тому, втім у родині постійно з’ясовували стосунки, сварки нерідко супроводжувалися рукоприкладством з боку чоловіка. Голова сім'ї зловживав спиртними напоями, щоправда, співмешканка також не була проти перехилити чарку.

Цього разу зайва чарка ледь не коштувала людського життя. Зі слів жінки конфлікт виник під час розпиття алкогольних напоїв та з’ясування питань щодо соціально - побутових умов співмешкання. «Іди геть із моєї квартири,» - ці слова сильно обурили дружину. Після словесної перепалки вона схопила зі столу ніж та накинулася на коханого. Отямившись та зрозумівши, що накоїла, співмешканка пішла до сусідів і викликала швидку допомогу та міліцію. Медики і співробітники міліції прибули на місце пригоди за лічені хвилини.

Відносно 38-річної жінки порушили кримінальну справу за ч.1 ст.121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Тепер їй загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Наразі триває слідство, з’ясовуються всі обставини злочину.

На жаль, подібні випадки, коли внаслідок побутового насильства потерпілі отримують не лише душевні, але і фізичні травми непоодинокі. Для того щоб запобігти насильству в сім’ях дільничні інспектори міськвідділу міліції постійно здійснюють профілактичні заходи та ставлять на облік осіб, схильних до вчинення насильства, проводяться бесіди із сімейними дебоширами, попереджають про кримінальну відповідальність та застерігають від зловживання алкоголем і неконтрольованої агресії.

Юлія Барабаш, Броварського МВ ГУМВС України в Київській області

 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera