facebook  ДДСО

 
Новини
23-11-2011 10:06 | Переглядів: 300

На Київщині чоловік підстрелив сусіда і намагався покінчити життя самогубством – обидва в лікарні

На Київщині давні неприязні стосунки між сусідами закінчилися для обох лікарняним ліжком та порушеною кримінальною справою. Трагедія сталася в місті Боярка серед білого дня.

До Києво-Святошинського райвідділу міліції з лікарні надійшло повідомлення про те, що туди доставлено непритомного 58-річного чоловіка з численними тілесними ушкодженнями, які нібито спричинені падінням з драбини після удару електрострумом. Але те, що до цього падіння причетний ще хтось, лікарі впевнилися згодом, коли після проведеної операції витягли у потерпілого з ноги кулю і констатували той факт, що ще одна - пройшла навиліт, задівши мошонку. На щастя, чоловік залишився живий.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група. Біля паркану, який розділяє земельні ділянки потерпілого та його сусіда, правоохоронці виявили п’ять стріляних гільз від вогнепальної зброї. Коли ж міліціонери завітали до того самого сусіда, побачили жахливу картину: 50-річний чоловік лежав на дивані і просто стікав кров’ю, а біля нього метушилася перелякана дружина. Жінка щойно прийшла додому і лише встигла перев’язати рану. Правоохоронці одразу викликали швидку допомогу. Виявивши в будинку мисливський карабін «Сайга», зареєстрований на пораненого господаря, міліціонери вилучили гвинтівку та направили на експертизу.

Як з’ясувалося, того дня чоловік схопив зброю, щоб «полякати» свого неприязного сусіда, який займався ремонтом електропостачання до свого будинку та заважав гучними звуками відпочивати. Після кількох здійснених пострілів в бік чоловіка, мисливець побачив, що останній впав з драбини. Рішення покінчити життя самогубством, чоловік прийняв, коли помітив біля сусідського двору карету швидкої допомоги. 

За фактом замаху на вбивство міліція Києво-Святошинського району порушила кримінальну справу. Зловмисник, який за жорстокою іронією долі проходить лікування в тому закладі, що і потерпілий, знаходиться під охороною. У скоєному чоловік зізнався. Слідство триває.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera