facebook  ДДСО

 
Новини
02-12-2011 14:28 | Переглядів: 341

Білоцерківська міліція відкрита для школярів міста

Зустрічі працівників міліції Білої Церкви з школярами міста стали вже доброю традицією. Днями в гостях у працівників Білоцерківського міського відділу побували учні 9-В класу ЗОШ №22 .

Переступивши поріг міліції, діти як зачаровані дивились навкруги, їх цікавило все: куди надходить дзвінок, якщо набрати «102», як виїжджають на місце злочину працівники міліції, як розшукують підозрювані і, звичайно, де їх утримують. Оперативний черговий Олександр Мороз розповів дітям про хибні виклики і про те, що за це можна потрапити до суду. Потім школярам продемонстрували автомобільні патрулі, познайомили з працівниками групи швидкого реагування «Тайфун». Діти були в захваті від міліцейської службової собаки. Спеціально вивчена німецька вівчарка затримувала уявного злочинця, виконували команди своїх господарів. Співробітники сектору техніко-криміналістичного забезпечення роботи міського відділу показали вміст криміналістичної валізи, провели відбір відбитків пальців та долонь. На екскурсантів чекала виставка зброї та спеціальних засобів, які знаходяться на озброєнні в органах внутрішніх справ. Це виявилося найцікавішим. Можна було потримати в руках зброю. Діти задавали багато запитань по технічним характеристикам пістолетів, автоматів, гвинтівок.

На завершення школярам продемонстрували фільм про наслідки вживання наркотиків «За крок до прірви» та  розповіли про порядок вступу до вищих навчальних закладів системи МВС і про спеціальності, які там здобувають.

Звертаючись до школярів, начальник міліції Білої Церкви Олександр Грибенников зазначив: «Ми хочемо не тільки розповісти про свою роботу, але й знайти помічників і однодумців. Ймовірно, з часом хтось з вас одягне міліцейську форму. Хоча не важливо, яку ви оберете професію, найголовніше, щоб ви виросли порядними і законослухняними людьми» . 

Світлана Лісовська, Білоцерківський МВ 
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera