facebook  ДДСО

 
Новини
05-12-2011 17:53 | Переглядів: 244

Забили молотком та закопали через залицяння

В одному із сіл Сквирського району, що на Київщині, чоловік та жінка забили до смерті свого товариша, а тіло закопали в погребі. Причиною сварки знайомих стала господарка.

Того дня 27-річний житель села Шамраївка заїхав в гості до давніх знайомих Тетяни та Миколи. В селі Руда співмешканці наймали будинок. Гостя пара зустріла привітно – з хлібом-сіллю та, як у них повелося, горілкою. Спочатку все було добре – спілкувалися, щось згадували. Та коли оковита вдарила в голову, молодик став відверто чіплятися до хазяйки. Побачивши, що господарю такі маніпуляції вкрай не до вподоби, жінка схопилася за молоток. Спочатку била вона, потім співмешканець. Залишивши непритомного гостя на підлозі, господарі спокійно пішли спати. Вранці вже тверезі вони зрозуміли, що накоїли, і вирішили приховати сліди злочину. Парочка вирила в погребі яму. Туди і перетягли бездиханне тіло та засипали землею.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Знаряддя злочину та інші речові докази з місця події правоохоронці вилучили. Чоловік та жінка наразі знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. У скоєному вони зізналися. Співмешканцям загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera