facebook  ДДСО

 
Новини
06-12-2011 11:53 | Переглядів: 236

В Броварах затримано безробітного, який у супермаркеті «забув» розплатитися за спиртні напої

В одному із торговельних центрів міста Бровари затримано жителя Черкаської області. 32-річний чолов’яга намагався винести дві пляшки білого вина на загальну суму 95 гривень. Зробити це зловмисникові не вдалося. Він був затриманий працівниками центру та співробітниками відділу служби державної охорони, котрі прибули на місце пригоди після отриманого повідомлення про спрацювання «тривожної кнопки».

Чоловік розповів, що був сильно п’яний, а грошей на чергову порцію спиртного не було. Тому й вирішив опустити товар у заздалегідь підготовлену кишеню власної куртки.

Нині відносно зловмисника працівники міліції склали адміністративний протокол згідно ст. 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне викрадення чужого майна). Санкція статті передбачає накладення штрафу від трьох до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративні арешти на строк до п’ятнадцяти діб.

До речі, останнім часом такі повідомлення почастішали. Лише з початку 2011 року співробітники міліції зафіксували 36 подібних крадіжок, з яких 25 розкрито. Рейтинг найпопулярніших у контексті викрадення продуктів очолюють спиртні напої (горілка та дорогий коньяк). А загалом люди намагаються винести усе, що «не так лежить»: і косметичні засоби, й спортивне знаряддя, і одяг – від білизни до джинсів.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera