facebook  ДДСО

 
Новини
08-12-2011 10:37 | Переглядів: 305

Вбив кохану, бо пила без закуски

В одному із сіл Яготинського району Київщини чоловік до смерті забив 46-річну співмешканку, бо остання «пити - пила, а закусити забувала».

Разом пара проживала близько двох років. Безробіття та алкоголь – ось що безперечно їх об’єднувало. Цього разу чергові посиденьки закінчилися трагедією. Чоловіка, який був добряче напідпитку, дратувало, що кохана лише п’є і не їсть, горілки, буцімто, і так мало, а грошей на чергову пляшку зовсім забракло.

Обурений жіночою поведінкою, чоловік вийшов з-за столу та почав її бити. Лупцював руками і ногами, доки вона не стихла, а потім, покинувши непритомну на підлозі, пішов спати. На ранок зрозумів, що жінка померла. Ховатися співмешканець не став – одразу зателефонував до міліції.  

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Наразі 58-річний чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. У скоєному він зізнався, ледь потверезів. Зловмисникові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera