facebook  ДДСО

 
Новини
09-12-2011 09:19 | Переглядів: 292

На Київщині затримали озброєного пенсіонера

Серед білого дня дільничні інспектори міліції Броварського міськвідділу затримали на одній із вулиць міста Бровари Київської області 83 - річного пенсіонера, який ніс на плечі спортивно-мисливську рушницю «ТОЗ - 16» та мисливську рушницю «ІЖ - 54».

Як пояснив дідусь, рушниці він купив ще в минулі 50-ті роки в Киргістані : «Я люблю блукати вулицями рідного міста. Але в наш час дуже небезпечно одному ходити, і тому щоб трішки себе убезпечити, вирішив на прогулянку виходити зі зброєю», - розповів літній чоловік.

Кого і чого боявся одинокий сивочолий пенсіонер тепер з'ясовують правоохоронці. Наразі він направлений на експертизу для з'ясування психічного стану.

Нині відносно пенсіонера порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 263 Кримінального Кодексу України (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Ведеться слідство.

Співробітники міліції нагадують, що незаконне зберігання вогнепальної зброї є кримінальним злочином і за це законом передбачена відповідальність.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera