facebook  ДДСО

 
Новини
14-12-2011 13:26 | Переглядів: 306

На Київщині затримали молодика із забороненим спецзасобом

У місті Бровари під час охорони громадського порядку інспектори патрульної служби у складі групи швидкого реагування поблизу зупинки громадського транспорту звернули увагу на підозрілого юнака, котрий запримітивши правоохоронців, різко повернувся та прикривши обличчя капюшоном куртки почав бігти в інший бік.

Міліціонери запідозрили недобре, тому відразу ж наздогнали та зупинили парубка. Але той поводився досить зухвало, пояснивши, що не тікав, а просто поспішав додому. Жодних документів нахабний молодик пред’явити не зміг, натомість потік грубощів з його вуст на адресу працівників міліції не припинявся. Правоохоронці вирішили затримати підозрілого громадянина та направити до міськвідділу для встановлення особи затриманого. Коли хлопець зрозумів, що справи його кепські, почав благати міліціонерів відпустити його. Причина цих благань стала відомою вже у відділку.

Підозрюваним виявився 18-річний житель міста Бровари при огляді особистих речей якого було вилучено телескопічну металеву палицю. Цей предмет відноситься до заборонених спецзасобів і може становити загрозу для оточуючих. Нині вилучене направлено на експертизу.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. ст.263 Кримінального Кодексу України (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладко ствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових припасів без передбаченого законом дозволу). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. На разі за даним фактом ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera