facebook  ДДСО

 
Новини
16-12-2011 10:15 | Переглядів: 420

Нагорода для героя

Навесні на Київщині в селищі Велика Снітинка Фастівського району співробітник ДАІ врятував життя пенсіонерам. Старенькі захворіли на грип, по допомогу звернулися до сусіда міліціонера. 35-річний Костянтин Кисиленко відвіз літнє подружжя до місцевої медичної амбулаторії. Втім наступного дня 76-річний Володимир Григорович та 71-річна Надія Сергіївна не виходили з дому і на телефонні дзвінки не відповідали. Костянтин вирішив провідати пенсіонерів. На стукіт у двері літні люди не відповідали. Те, що господарі у будинку, видавав невмовкаючий мобільний. Вийнявши з вікна шибку, Костянтин потрапив у середину. Старенькі знаходилися у домі, але були без свідомості. З’ясувалося, пенсіонери отруїлися чадним газом. Правоохоронець викликав швидку допомогу і аварійну службу. В реанімаційному відділенні місцевої лікарні медики цілу добу боролися за життя пенсіонерів. Зі слів лікарів, якби не оперативні злагоджені дії сусіда-даішника, рятувати було б нікого.

Ця подія не залишилась поза увагою журналістів газети «Іменем Закону», які у своїй рубриці «герой тижневика» визнали Костянтина Киселенка героєм місяця. 

9 грудня, у Національному музеї «Чорнобиль» зібралися герої 2011 року. До вітань від міліцейського тижневика долучилася Всеукраїнська громадська організація «Комітет сприяння органам внутрішніх справ України». Нагороди від тижневика та від «Комітету сприяння органам внутрішніх справ України» – «Герой тижневика «Іменем Закону»» та «Знак пошани» – головним винуватцям торжества вручав особисто міністр внутрішніх справ України Віталій Юрійович Захарченко. 

– Хотів би подякувати усім вам за ваші героїчні вчинки. Вони – яскравий доказ вашої мужності. Саме завдяки таким вчинкам зростає авторитет міліції у громадськості. Щиро бажаю вам, щоб і у службі, і в особистому житті у вас усе було гаразд. Нехай у ваших оселях панують благополуччя і затишок, а біди обминають стороною, – сказав, звертаючись до загалу нагороджених, очільник міліцейського відомства.

Сектор профілактичної роботи УДАІ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera