facebook  ДДСО

 
Новини
17-12-2011 12:29 | Переглядів: 335

На Київщині зустрілися з родинами загиблих міліціонерів

 У переддень професійного свята в приміщенні Головного управління міліції Київщини відбулася зустріч керівництва з членами сімей працівників міліції, які загинули при виконанні службових обов’язків.

За роки незалежності лише в Київській області додому зі служби не повернулися 11 правоохоронців. За словами першого заступника начальника главку Юрія Спаського, нікому не під силу повернути рідну людину, але життя триває і треба жити… Тож завдання міліціонерів, які працюють сьогодні на благо нашої держави, завжди пам’ятати своїх колег і навчитися зводити нанівець нашу гірку і трагічну статистику.

За традицією присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання і пом’янули за столом всіх, кого одного дня з роботи не дочекалися рідні.

За ініціативою начальника обласної міліції Костянтина Сапка і за підтримки Українського благодійного правозахисного фонду співробітників та ветеранів органів внутрішніх справ «Майбутнє в доброті» наприкінці зустрічі голова фонду Федір Півень вручив родичам загиблих благодійну грошову допомогу та подарунки.

Запрошені щиро подякували за те, що пам’ятають на Київщині їх синів, чоловіків і татусів.

 ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera