facebook  ДДСО

 
Новини
20-12-2011 09:47 | Переглядів: 301

В змаганнях з бойової зброї серед міліціонерів Київщини перемогли беркутівці

З нагоди святкування 20-ї річниці Дня міліції України та з метою вдосконалення фізичної підготовки й активізації фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи серед працівників міліції Київщини відбулися змагання з прикладної стрільби з бойової зброї серед жінок та чоловіків. В змагання взяли участь 29 команд.


В особистому заліку під час виконання вправи з автомата Калашникова лейтенанта та підполковника міліції – представників ПМОП «Беркут» та Києво-Святошинського райвідділу міліції, які посіли відповідно ІІ-ге і ІІІ-тє місця - обіграв рядовий міліції Максим Половинка з Київського училища міліції професійної підготовки працівників міліції.

У вправі з пістолета Макарова серед чоловіків призові місця дісталися старшим лейтенантам міліції з Макарівського райвідділу та Білоцерківського міськвідділу міліції. Першість виборов представник полку міліції особливого призначення «Беркут» Максим Штельмах.
В особистому заліку у вправі з пістолета Макарова серед жінок ІІІ-тє місце посіла старший лейтенант міліції Олена Бережна з Бориспільського МВ, ІІ-ге призове місце виборола майор міліції Яна Бєляєва зі Слідчого управління, поступившись Світлані Мельниченко з Іванківського райвідділу міліції.

В загальному командному заліку зі стрільби з бойової зброї ІІІ-є місце посіла команда Бориспільського міськвідділу міліції, ІІ-е - виборола команда Білоцерківського міськвідділу міліції. Перемогла в змаганнях команда полку міліції особливого призначення “Беркут”.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera