facebook  ДДСО

 
Новини
21-12-2011 13:23 | Переглядів: 277

У столичному регіоні чоловік встромив ніж в серце своїй співмешканці. Виною всьому оковита

 В Іванківському районі Київської області чоловік вбив співмешканку, з якою прожив 10 років. Ніж в серце не залишив 48-річній жінці жодного шансу на життя. Вона померла за лічені хвилини в своєму будинку.

Трагедія сталася напередодні свята Миколая. В сім’ї Олега та Тетяни раніше неодноразово виникали сварки та конфлікти через спиртне. Не винятком був і той вечір, проте найнесподіванішою стала розв’язка конфлікту. П’яний голова сімейства схопив зі столу ніж та вдарив дружину. Зрозумів, що накоїв, чоловік лише тоді, коли на підлозі побачив закривавлене непритомне тіло. «Здається, я її вбив. Викликай міліцію,» - кричав переляканий господар до своєї сусідки. За словами лікарів, смерть жінки настала від проникаючого ножового поранення в область серця.  

На сьогоднішній день місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Затриманий 50-річний чоловік знаходиться під вартою. Каже, що всіх подробиць події не пам’ятає, бо був добряче напідпитку. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучено та направлено на експертизу. Триває слідство. 

За вбивство дружини Олегові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera