facebook  ДДСО

 
Новини
26-12-2011 14:31 | Переглядів: 277

На Київщині 29-річний заробітчанин поплатився життям за те, що опинився не в тому місці у невдалий час

У місті Боярка Київської області місцевий житель у власному домі, котрий здавав у оренду виявив надзвичайно неприємну знахідку. В кухні будинку з численними ножовими пораненнями лежав труп квартиранта. 29-річний загиблий приїхав на заробітки з Черкаської області, в домі власника винаймав кімнату.

Підозрюваного співробітники міліції затримали вже за кілька днів у Києві. Ним виявився 30-річний уродженець Чернігівської області. Чоловік працював на одній зі столичних АЗС, а до Боярки поїхав шукати свою колишню кохану з якою мав намір з’ясувати стосунки. Через знайомих він дізнався, що дівчина мешкає у Боярці та винаймає кімнату в приватному будинку. Приїхавши за вказаною адресою, молодик вирішив дочекатися колишню у чужій оселі. Розбивши вікно проник у приміщення та сховався в одній із кімнат. 

Утім через деякий час додому прийшов незнайомець і побачивши непроханого гостя почав розбиратися, яким чином той потрапив у будинок. Між чоловіками спалахнула сварка, яка згодом переросла у бійку. Розлючений «гість» схопився за ніж та наніс двадцять чотири удари своїй випадковій жертві. Схаменувшись після скоєного нападник утік із місця злочину так і не дочекавшись своєї колишньої дівчини.

 Потерпілий від отриманих травм помер майже відразу. Пізніше з’ясувалося, що загиблий винаймав сусідню кімнату поруч із коханою підозрюваного. А життям поплатився за те, що опинився, як-то кажуть не в тому місці у невдалий час.

Наразі зловмисник затриманий і зізнався у скоєному. Відносно нього порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera