facebook  ДДСО

 
Новини
04-01-2012 10:17 | Переглядів: 291

Міліціонери Київщини передплатили професійне видання вихованцям дитячих будинків

Співробітники управління карного розшуку ГУМВС України в Київській області передплатили тижневик «Іменем Закону» вихованцям двох дитячих будинків: «Купилівського», що знаходиться в Макарівському районі та «Материнка» -- у місті Біла Церква. У цих державних закладах навчаються і проживають до досягнення повноліття діти-сироти та ті, чиїх батьків позбавили батьківських прав. Кожному з них за свій ще зовсім невеликий вік довелося багато пережити: зраду найрідніших, біль розлуки з близькими і друзями, хтось уже мав проблеми із законом або спостерігав не найкращий приклад поведінки у суспільстві від батьків і родичів, а хтось просто трагічно і несподівано втратив родину і опіку.

Передплативши видання для дітей, міліціонери мають надію, що підлітки самі зможуть читати як про нелегку щоденну працю правоохоронців, про те, до яких наслідків призводить порушення закону, людська байдужість, бездіяльність і жорстокість, так і дізнаватися про різні аспекти людського життя і моралі. Адже окрім характеристик і розповідей про роботу органів внутрішніх справ і розкриття злочинів у тижневику описуються ситуації і події, які варто і корисно аналізувати, людські долі і вчинки, як ганебні, так благородні, щирі, розповідається про міліцейське життя і життя правоохоронців поза службою, проводяться дитячі творчі конкурси, конкурси для дорослих за досягнення у кар’єрі, за повагу людей і допомогу тим, хто її потребує.  

Співробітники міліції сподіваються достукатися до дитячих сердець, пояснити і довести, що якби не складалося життя і з чим би не доводилося у ньому стикатися – добро завжди перемагає зло, і що б не сталося, потрібно боротися за справедливість. Перш ніж переступити небезпечну межу закону, варто пам’ятати, що за свої вчинки рано чи пізно завжди доводиться відповідати. Набагато приємніше досягати успіхів у своїх уміннях, постійно вчинитися новому і здобувати досвід, робити добрі справи і допомагати людям. Не за «спасибі», не за винагороди, а для того щоб «добро завжди перемагало», -- для того щоб просто допомогти.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera