facebook  ДДСО

 
Новини
05-01-2012 14:07 | Переглядів: 291

На Київщині святкування товаришів Нового року закінчилося вбивством

У місті Бровари нетверезий 32-річний гість із Запоріжжя на ґрунті неприязних відносин наніс ножові поранення несумісні з життям 76-річній матері свого товариша.

Як з’ясувалося, напередодні трагедії житель міста Бровари запросив до себе у гості товариша із Запоріжжя. Гість не вагаючись купив квиток на потяг Запоріжжя – Київ та наступного ранку прибув до міста. Аби відсвяткувати довгоочікувану зустріч та наступаючий Новий рік, чоловік купив декілька пляшок горілки і поспішив «випити по сто грам».

Із ранку друзі розпочали святкове застілля. Але щось у стосунках між товаришами одразу ж не заладилося. Між ними зав’язалася словесна перепалка, яка переросла в бійку. У цей час 76 - річна жінка вирішила втрутитися та заступитися за свого сина.

«Не чіпай сина, і йди геть …», - сказала вона. Після таких слів гість ухопив кухонний ніж, і встромив жінці у живіт та в шию, а потім накинувся на товариша. Не чекаючи удару наляканий господар відштовхнув кривдника та побіг до сусідів викликати швидку та міліцію.

Наразі підозрюваний у вбивстві затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України (навмисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera