facebook  ДДСО

 
Новини
06-01-2012 10:37 | Переглядів: 249

«Маячок» життя

Кінець року, що минув, для працівників на долю яких покладено збереження життя і здоров’я громадян, видався насиченим не лише на резонансні викриття, стрімголові погоні за злочинцями та злісними порушниками дорожньої грамоти. Дуже часто на автошляху вони є чи не єдиними, до кого можна звернутися за допомогою у різних скрутних ситуаціях, адже нинішній світ доволі жорстокий і люди нерідко залишаються байдужими до чужого горя.

 

Не знали, не відали два Володимира – прапорщик Цимбалюк та молодший сержант Цвинтарний, що одного грудневого дня їм доведеться рятувати людське життя, причому ситуація ця зовсім не стосуватиметься аварійності.

Згадані працівники третього взводу дорожньо-патрульної служби з обслуговування стаціонарних постів при УДАІ в Київській області саме приступили до доволі «мирної» роботи, яка на перший погляд, не обіцяла ні героїчних подвигів, ні інших звершень, котрі можуть привести до п’єдесталу слави. Словом, хлопці слідкували за тим, аби дорожній рух на ділянці автотраси Київ-Одеса, де проводиться ремонт мосту, не зазнавав значних перепон і був безпечним.

Зміна підходила до свого завершення, поступаючись місцем раннім зимовим сутінкам, як рівний хід робочого дня змінився неочікуваним екстримом. До наряду під’їхав легковик «Фольксваген», із якого вискочив схвильований водій, котрий просто заблагав врятувати його дружину. Жінці, що сиділа на пасажирському сидінні, раптом стало дуже зле. А чоловік настільки знервувався, що далі їхати самотужки практично не міг. Та й на дорозі утворився щільний автозатор. У даішників часу на роздуми практично не залишалося. 

Інспектори, оцінивши ситуацію, вирішили взяти безпосередню участь у доправленні жінки, стан якої щохвилини погіршувався, до найближчої лікарні. Зрештою, коли кермувальник іномарки опанував емоції, Володимир Цимбалюк прийняв рішення супроводжувати автомобіль із хворою на гострий гіпертонічний криз. Вживши всіх необхідних заходів безпеки для інших учасників дорожнього руху, правоохоронці забезпечили прибуття «Фольксвагена» до найближчої клініки у Василькові. За 10 хвилин медики вже надавали допомогу пацієнтці. Такі злагоджені дії міліціонерів та лікарів допомогли врятувати людське життя.

Сектор профілактичної роботи УДАІ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera