facebook  ДДСО

 
Новини
07-01-2012 09:39 | Переглядів: 463

ДТП у Броварах: нетверезий водій збив двох пішоходів і зник з місця аварії


До чергової частини міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від диспетчера швидкої допомоги. Працівник медичного закладу повідомив, що у місті Бровари сталася дорожньо - транспортна пригода, в якій постраждали два пішохода.

На місце ДТП відразу прибула слідчо – оперативна група міліції та наряди ДПС ДАІ, які спрацювали швидко і професійно. Водія було встановлено та затримано за місцем проживання. Ним виявився 43-річний мешканець міста Бровари. Автопригоду скоїв на автомобілі «ВАЗ 21099» зеленого кольору.  

Як з'ясувалося, під час руху водій не помітивши двох пішоходів, які переходили дорогу по пішохідному переході, здійснив наїзд та втік з місця пригоди. З важкими травмами пішоходів було доставлено до лікарні. Постраждалими виявилося сімейне подружжя: 52-річна жінка та 54-річний чоловік.

Водія було доставлено до міськвідділу міліції, автомобіль поставлено на арешт майданчик. За даним фактом працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Зі слів старшого інспектора відділення державної автомобільної інспекції Станіслава Зайця, за минулий рік у місті Бровари та Броварському районі скоєно 8 дорожньо-транспортних пригод, де водій втік з місця аварії, з них 6 розкрито. Всі такі ДТП переважно скоюються в нічний час.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera